Zastoupení podnikatele - Eichlerová, Kateřina (Wolters Kluwer, 2022)
Autorka zkoumá problémy, které úzce souvisejí se zastoupením podnikatele.
Keywords: obchodní právo; obchodní společnosti; právnické osoby; právní zastoupení; obchodní zastoupení; podnikatelé; commercial law; corporations; juristic persons; legal representation; commercial representation; businessmen; Česko; Czechia; monografie; monographs