Knihovna mého srdce - Sampson, Freya (Motto, 2022)
Introvertní knihovnice bojuje o svou knihovnu i o své štěstí. Román britské autorky. Osamělá knihovnice June Jonesová nikdy neopustila ospalé anglické městečko, kde vyrůstala. Nejraději tráví čas ponořená do stránek knih. Ale když její knihovně hrozí uzavření, je June nucena vystoupit zpoza polic, aby zachránila srdce své komunity i místo, které uchovává nejdražší vzpomínky na její matku. V boji se k ní s vervou připojuje několik svérázných místních obyvatel. A možná že v zápase o svou knihovnu může June zachránit i sama sebe. Nakladatelská anotace.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: anglické romány; English fiction