Ukrytý poklad : dětské nitro z pohledu gestalt terapie - Oaklander, Violet (Portál, 2022)
Text se zaměřuje na vztah mezi terapeutem a dítětem či dospívajícím a představuje řadu tvořivých, expresivních a projektivních technik pro odhalení klientova vnitřního já.
Keywords: dětská psychoterapie; adolescentní psychoterapie; gestalt terapie; child psychotherapy; adolescent psychotherapy; gestalt therapy; monografie; monographs