Perfektně skrytá deprese : smutek maskovaný perfekcionismem - Rutherford, Margaret Robinson (Portál, 2022)
Průvodce pomůže rozpoznat perfekcionismus, identifikovat destruktivní myšlenkové scénáře, objevit díky němu strategie zvládání nepříjemných pocitů a zjistit, že když si řeknete o pomoc, nebude to známka slabosti, ale síly.
Keywords: perfekcionismus; sebepoznání; smutek; negativní emoce; deprese; sebeuzdravování; perfectionism; self-consciousness; grief; negative emotions; depression; health self-care; příručky; handbooks and manuals