Perfektně skrytá deprese : smutek maskovaný perfekcionismem - Rutherford, Margaret Robinson (Spektrum (Portál), 2022)
Průvodce pomůže rozpoznat perfekcionismus, identifikovat destruktivní myšlenkové scénáře, objevit díky němu strategie zvládání nepříjemných pocitů a zjistit, že když si řeknete o pomoc, nebude to známka slabosti, ale síly.