Jógové pohádky : pohybové chvilky v MŠ - Ottomanská, Vladimíra (Portál, 2022)
Přehledný a komplexní soubor dvanácti lekcí dětské jógy. Jógové pohádky vždy doplňuje krátká jógová rozcvička - rozběhání, opakování a nácvik nových jógových pozic, jógové hry, cvičení ve dvojicích s využitím nejrůznějších pomůcek (jógové karty, šátečky, švihadla, drátěnky), dechová cvičení a závěrečná relaxace. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: předškolní výchova; hathajóga; pohybové hry; preschool education; hatha yoga; movement games; příběhy; metodické příručky; stories; methodological manuals