Síla zranitelnosti - Brown, Brené (Návrat domů, 2015)
Každý den zakoušíme nejistotu, ohrožení a emocionální odhalení, které vymezují, co znamená být zranitelný a projevovat velkolepou odvahu. Dr. Brené Brownová vychází ze svého dvanáct let trvajícího průkopnického výzkumu, boří rozšířený mýtus, že zranitelnost znamená slabost, a přináší důkazy o tom, že ve skutečnosti představuje naše nejpřesnější měřítko odvahy. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: stud; sebepoznání; sebevýchova; rozvoj osobnosti; shame; self-consciousness; self-culture; personality development; populárně-naučné publikace; popular works