Objevování vnitřní matky : průvodce hojením mateřského zranění a seznámením s osobní vnitřní silou - Webster, Bethany (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Mateřské zranění je soubor zvnitřněných omezujících domněnek a vzorců, jenž nám v dospělosti na mnoha frontách způsobuje komplikace, má vliv na náš sebeobraz i na způsob, jak vnímáme druhé a svůj potenciál.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: matky a dcery -- psychologické aspekty; psychická traumata; psychická bolest; transgenerační přenos; sebepoznání; vyrovnání se s minulostí; sebeuzdravování; mothers and daughters -- psychological aspects; psychic trauma; psychic pain; generation transfer; self-consciousness; coming to terms with the past; health self-care; příručky; handbooks and manuals