Objevování vnitřní matky : průvodce hojením mateřského zranění a seznámením s osobní vnitřní silou - Webster, Bethany (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Mateřské zranění je soubor zvnitřněných omezujících domněnek a vzorců, jenž nám v dospělosti na mnoha frontách způsobuje komplikace, má vliv na náš sebeobraz i na způsob, jak vnímáme druhé a svůj potenciál.