Ani na to nemyslete : proč náš mozek ignoruje změnu klimatu - Marshall, George, 1964- (Host, 2022)
Autor na pozadí faktů a příkladů stran klimatických změn ukazuje, jak na probkém reaguje lidská mysl s mozkem a jak fungují obranné mechanismy.
Keywords: životní prostředí; klimatické změny; environmentální informace; environmentální psychologie; environment; climate changes; environmental information; environmental psychology; monografie; monographs