Nízkorozpočtové hry - Šiklová, Lucie (Agentura Rubico, s.r.o., 2022)
Návody na škálu her a hraček, které lze s dětmi snadno, rychle a levně vyrobit. Přírodniny a běžné předměty z domácnosti se tak stanou hračkami, které rozvíjí smysly, pohybové, jazykové, matematické, hudební a výtvarné schopnosti.
Fotografie: Lucie Šiklová
Keywords: dětské hry; tvořivé hry; kreativita; psychomotorické hry; didaktické hry; children's games; creative games; creative ability; perceptual-motor training; educational games; příručky; handbooks and manuals