Nízkorozpočtové hry - Šiklová, Lucie (Hrátky, 2022)
Návody na škálu her a hraček, které lze s dětmi snadno, rychle a levně vyrobit. Přírodniny a běžné předměty z domácnosti se tak stanou hračkami, které rozvíjí smysly, pohybové, jazykové, matematické, hudební a výtvarné schopnosti.