Pan Romantik - Rayven, Leisa (Red, 2021)
Román s milostně-erotickým příběhem Maxe, profesionálního placeného společníka s pečlivě střeženým osobním životem, a novinářky Eden, která chce zjistit, kdo Max doopravdy je.