Multikulturalismus a multikulturní výchova - Pelcová, Naděžda, 1954- (Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, 2009)
Studijní materiál pro práci s texty na seminářích společenskovědních základů a oborové didaktiky pedagogické fakulty UK.
Keywords: multikulturalismus; multikulturní výchova; multiculturalism; multicultural education; kolektivní monografie; collective monographs