Kompetence ve vzdělávání a strategie profesního rozvoje - Veteška, Jaroslav, 1973-; Tureckiová, Michaela (Česká andragogická společnost, z.s., 2020)
Publikace ukazuje provázanost mezi původně edukační a rozvojovou složkou kompetencí a řízením lidských zdrojů. Autoři přitom vychází ze své mnohaleté zkušenosti s problematikou získávání a rozvíjení kompetencí.
Keywords: klíčové kompetence; profesní kompetence; kurikulum; celoživotní vzdělávání; personální management; key competencies; vocational qualifications; curriculum; permanent education; personnel management; monografie; monographs