Revmatologie pro praxi - Němec, Petr, 1972- (Grada Publsihing, 2021)
Monografie Revmatologie pro praxi ve své aktualizované a rozšířené podobě umožňuje snadno a rychle najít požadované informace z oboru revmatologie.
Keywords: revmatologie; revmatické nemoci; rheumatology; rheumatic diseases; kolektivní monografie; collective monographs