Obec a investor nad územním plánem : změny regulace, náhrady za zmařené investice a veřejná infrastruktura - Zahumenská, Vendula, 1981-; Zahumenský, David, 1981- (Wolters Kluwer, 2022)
Kapitoly věnují pozornost zásahům do vlastnického práva při územním plánování, náhradám škod za zmařené investice nebo uzavírání vhodných smluv s investory. Příručka vychází z právního stavu k 1. 1. 2022.
"Právní stav publikace je k 1.1.2022"--Rub titulní strany
Kniha je dostupná také v ASPI a jako e-kniha
Keywords: územní plány -- Česko; veřejná správa -- Česko; místní správa -- Česko; správní právo -- Česko; investice -- Česko; ochrana investic -- Česko; náhrada škody -- Česko; spatial plans -- Czechia; public administration -- Czechia; local government -- Czechia; administrative law -- Czechia; investments -- Czechia; investment protection -- Czechia; reparations -- Czechia; příručky; handbooks and manuals