Obec a investor nad územním plánem : změny regulace, náhrady za zmařené investice a veřejná infrastruktura - Zahumenská, Vendula, 1981-; Zahumenský, David, 1981- (Právo prakticky, 2022)
Kapitoly věnují pozornost zásahům do vlastnického práva při územním plánování, náhradám škod za zmařené investice nebo uzavírání vhodných smluv s investory. Příručka vychází z právního stavu k 1. 1. 2022.