Psychologie řízení a vedení v hotelnictví - Chadt, Karel (Wolters Kluwer, 2021)
Kapitoly přibližují základní pojmy a problémy z oblasti psychologie řízení v oblasti hotelnictví.
Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
Keywords: psychologie řízení; hotelnictví; psychologie osobnosti; manažeři; psychohygiena; psychology of management; hotel-keeping; psychology of personality; executives; mental hygiene; monografie; monographs