Neodkladné stavy do kapsy - Felix, Ondřej (Galén, 2019)
Přehled neodkladných život ohrožujících stavů, jejich diagnostika a první pomoc.
Keywords: akutní stavy; intoxikace; první pomoc; intenzivní péče; farmakoterapie; acute states; poisoning; first aid; intensive care; pharmacotherapy; příručky; handbooks and manuals