Stříbrné okouzlení : historické reflexe oživené průzkumem užitkového stříbra dochovaného v mobiliáři zámku Lešná u Zlína - Grossová, Anna, 1972- (Národní památkový ústav, 2014)
Monografie věnovaná poznání a vyhodnocení stolních a užitkových předmětů ze stříbra dochovaných na zámku Lešná u Zlína. Zaměřuje se na výrobky vídeňské, anglické a francouzské provenience z 18., 19. a počátku 20. století.