Six of crows - Bardugo, Leigh, 1975- (Orion, 2021)
Fantasy román odehrávající se ve stejném světě jako trilogie Griša. Šest nebezpečných zločinců se pokusí o nemožné - vloupat se do Ledového paláce, nejstřeženější pevnosti světa.