Tělo sčítá rány : jak trauma dopadá na naši mysl i zdraví a jak se z něj léčit - Van der Kolk, Bessel A., 1943- (Jan Melvil Publishing, 2021)
Text shrnuje výsledky autorových výzkumů v oblasti terapie posttraumatické poruchy.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: psychická traumata; posttraumatická stresová porucha; psychoterapie; sebeuzdravování; životní harmonie; psychic trauma; post-traumatic stress disorder; psychotherapy; health self-care; harmony of life; příručky; handbooks and manuals