Pracovní sešit předškoláka 3 - Novotná, Ivana (Edika, 2021)
Pracovní sešit 3 pro předškolní děti procvičí pozornost, paměť, samostatné myšlení, vyjadřovací schopnosti, jemnou motoriku, početní představy a různé znalosti z přírody a společnosti.
Obálkový podnázev: Příprava dítěte na úspěšný start ve škole 4-6 let
Keywords: předškolní výchova; dovednosti a znalosti; grafomotorika; preschool education; ability and knowledge; graphomotorics; pracovní sešity; publikace pro děti; activity books; children's literature