Ústavní právo a státověda. II. díl, - Pavlíček, Václav, 1934- (Leges, 2020)
Jednotlivé kapitoly učebnice seznamují s naším ústavním vývojem i fungováním současného ústavního pořádku.
Keywords: ústavní právo -- Česko; ústavní dějiny -- Česko; constitutional law -- Czechia; constitutional history -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)