Hrají pro radost (a taky dost dlouho) : sté jubileum Velkého dechového orchestru města Zlína (1921-2021) - Hampl, Petr; Šoukal, Ivan (Hudební sdružení Zlín, 2021)
Jubilejní publikace vydaná u příležitosti stého výročí existence Velkého dechového orchestru Zlín, obsahuje historii orchestru, přehled členů a zahraničních cest.
Obsahuje fotografie
Obsahuje resumé v češtině a angličtině
Keywords: Točev, Svetoslav, -- 1972-; Bílý, Jaroslav, -- 1935-2010; Hala, František, -- 1907-1979; Velký dechový orchestr města Zlína; dechové orchestry -- dějiny; brass bands -- history; Zlín (Česko); Zlín (Česko : oblast); Zlínský kraj (Česko : 2000-); Česko; Zlín (Czechia); Zlín Region (Czechia); Zlín Region (Czechia : 2000-); Czechia; osobnosti regionu Zlínský kraj; jubilejní publikace; jubilee books