Umění stárnout : jak dosáhnout zralosti a získat svobodu - Riemann, Fritz, 1902-1979; Kleespies, Wolfgang, 1944-2011 (Pasparta, 2022)
Současná hektická a rychlá doba má tendenci přeceňovat mládí a na stáří pohlížet jako na neperspektivní období, případně jako na „poruchu“, kterou je třeba překonat či potlačit.