Tichá dřina : dělnictví a třída v továrně Baťa - Nedbálková, Kateřina, 1974- (Display, 2021)
Kapitoly, které vycházejí ze sociologického výzkumu v továrně Baťa, se věnují růzými aspektům dělnické práce a dělnictví.
500 výtisků
Keywords: Baťovy závody; Bata Shoe Company; dělníci; společenské třídy; dělníci -- společenské postavení; dělníci -- ekonomické postavení; pracovní podmínky; sociální nerovnost; sociologický výzkum -- Česko; working class; social classes; working class -- social status; working class -- economic status; working conditions; social inequality; sociological research -- Czechia; Zlín (Česko); Zlín (Czechia); monografie; monographs