Tichá dřina : dělnictví a třída v továrně Baťa - Nedbálková, Kateřina, 1974- (Display, 2021)
Kapitoly, které vycházejí ze sociologického výzkumu v továrně Baťa, se věnují růzými aspektům dělnické práce a dělnictví.