Autoimunitní onemocnění : šest klíčů k uzdravení - Kippola, Palmer, 1965- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2021)
Příručka, ve které autorka na vlastním příběhu demonstruje boj s roztroušenou sklerózou v běžné medicíně. Posléze představuje i alternativnější vyzkoušené přístupy.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: autoimunitní nemoci; prevence onemocnění; detoxikace organismu; racionální výživa; funkční poruchy (lékařství); holistická medicína; autoimmune diseases; prevention of diseases; detoxification (health); rational nutrition; dysfunctions; holistic medicine; příručky; handbooks and manuals