Autoimunitní onemocnění : šest klíčů k uzdravení - Kippola, Palmer, 1965- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2021)
Příručka, ve které autorka na vlastním příběhu demonstruje boj s roztroušenou sklerózou v běžné medicíně. Posléze představuje i alternativnější vyzkoušené přístupy.