Diakritický manuál : případová studie nově navržených akcentů současných písem - Sidun, Radek, 1980- (Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze, 2021)
Obrazová učebnice zaměřená na tvorbu diakritických znaků současných i historických typografických písem. Publikace nabízí ucelený systém řešení, který usnadní vytváření specifických lokálních znaků ve vybraných písmech.
350 výtisků
Keywords: typografické písmo; typografie (akcent); grafická úprava tiskovin; typefaces; layout (printing); obrazové publikace; pictorial works