Ikarové bez legend a bájí : velký příběh o létání a dosud neznámé poválečné historii letectví ve světle archivu StB - Doubek, Oldřich, 1908-1989; Jindra, Miroslav, 1969- (Barrister & Principal, 2016)
Vzpomínky bývalého vojenského a dopravního pilota dokumentují vývoj československého letectví v období let 1925-1950.
Keywords: Doubek, Oldřich, -- 1908-1989; Československé aerolinie; 1925-1950; vojenští letci -- Československo; dopravní piloti -- Československo; dějiny letectví -- Československo; politická perzekuce -- Československo; military air pilots -- Czechoslovakia; transport pilots -- Czechoslovakia; history of aviation -- Czechoslovakia; political persecution -- Czechoslovakia; autobiografie; autobiography