Antropocén (Academia, 2020)
Kolektivní monografie českých vědců mapuje současný stav debaty ohledně antropocénu (nejmladšího věku lidstva), a to s přidanou hodnotou širokého mezioborového dialogu.
1. dotisk 1. vydání z roku 2020
Keywords: antropocén -- interdisciplinární aspekty; člověk a životní prostředí; anthropocene -- interdisciplinary aspects; man and environment; kolektivní monografie; collective monographs