Stavby století Čech, Moravy a Slezska 1918-2018 - Černá, Iveta, 1963-; Domanický, Petr, 1973-; Erbanová, Eva, 1976-; Galeta, Jan, 1982-; Halík, Pavel, 1935-2021; Havlice, Kryštof, 1980-; Janáč, Petr, 1988-; Koukalová, Šárka, 1975-; Kracík, Matyáš, 1985-; Krajči, Petr, 1955-; Kratochvíl, Petr, 1950-; Líbal, Patrik, 1969-; et al. (Slavné stavby, 2018)
Jubilejní publikace, která vychází při příležitosti sta let od vzniku Československa, mapuje architekturu a stavby v letech 1918-2018.