Mezinárodní marketing - Machková, Hana; Machek, Martin (Grada Publishing, 2021)
Kapitoly vysvětlují základní pojmy, postupy a nástroje z oblasti mezinárodního marketingu. Součástí výkladu jsou rovněž příklady z praxe.
Keywords: mezinárodní marketing; international marketing; monografie; monographs