Moderní retail marketing - Jaderná, Eva; Volfová, Hana (Grada Publishing, 2021)
Specifika retail marketingu a rovněž popis jednotlivých nástrojů marketingového mixu a s nimi spojených strategií.
Keywords: maloobchod; marketing; retail trade; retail marketing; monografie; případové studie; monographs; case studies