Základy elementární matematiky s didaktikou pro učitelství 1. stupně ZŠ - Panáčová, Jitka; Beránek, Jaroslav, 1958- (Masarykova univerzita, 2020)
Učebnice pro studenty učitelství prvního stupně základní školy obsahuje část výuky matematiky prvního a částečně druhého semestru na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity v Brně.
300 výtisků
Keywords: matematika; výroková logika; teorie množin; mathematics; propositional calculus; set theory; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)