Umění fermentace - Katz, Sandor Ellix, 1962- (Alferia, 2021)
Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.
"Vydal nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž
Přeloženo z angličtiny
Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly
Terminologický slovník
Keywords: fermentace; fermentované potraviny; nápoje; kváskové pečivo; fermentation; fermented food; beverages; sourdough pastry; populárně-naučné publikace; příručky; popular works; handbooks and manuals