Péče o rány : pro sestry a ostatní nelékařské profese - Brabcová, Soňa (Grada Publishing, 2021)
Publikace chce připspět k lepší orientaci v rozsáhlé problematice ošetřování a léčby chronických nehojících se ran.
Keywords: chronické rány; ošetřování ran; terapie ran; hojení ran; chronic wounds; wounds treatment; wound therapy; wound healing; monografie; monographs