Vývojová dysfázie : průvodce pro rodiče a další zájemce o tuto problematiku - Doležalová, Markéta; Chotěborová, Michaela (Pasparta, 2021)
Informace o vývojové dysfázii - vrozené poruše osvojení řečových, jazykových a komunikačních dovedností. Tipy a rady pro rozvoj oslabených oblastí, zaměřeno na děti v mateřské a základní škole. Dva příběhy dětí s vývojovou dysfázií.
Keywords: poruchy řeči; dysfázie; řečové dovednosti; logopedie; děti s vadami řeči; speech disorders; dysphasia; speech ability; speech therapy; speech disorders in children; populárně-naučné publikace; popular works