Produkční a provozní management - Švecová, Lenka; Veber, Jaromír, 1953- (Grada Publishing, 2021)
Vývoj metod i technik produkčního a provozního managementu od průmyslové revoluce do současnosti.
Keywords: produktový management; provozní management; projektový management; product management; operations management; project management; kolektivní monografie; collective monographs