Klinická kineziologie a patokineziologie - Dylevský, Ivan, 1940- (Grada Publishing, 2021)
Publikace spojuje klinický pohled na kineziologii s patokineziologií. Obsahuje nepostradatelné informace pro studenty rehabilitace, fyzioterapie, ergoterapie na specializovaných VŠ včetně medicíny, pedagogických a tělovýchovných fakultách, ale i pro lékaře a odborné pracovníky těchto oborů.
Terminologické slovníky
Keywords: antropomotorika; motorické poruchy; fyziologie člověka; anthropomotorics; movement disorders; human physiology; kineziologie; monografie; monographs