Shaping the future of the fourth industrial revolution : a guide to building a better world - Schwab, Klaus, 1938-; Davis, Nicholas (Portfolio Penguin, 2018)
Kniha německého ekonoma se podrobněji zabývá tématem tzv. čtvrté průmyslové revoluce - jak obstát ve světě plném stále pokročilejších digitálních i jiných technologií a dosáhnout toho, aby související změny byly nakonec ku prospěchu lidstva.
Keywords: technologie; inovace; informační společnost; mobilní komunikace; digitalizace; výpočetní technika; umělá inteligence; technology; innovations; information society; mobile communication; digitization; computer technology; artificial intelligence; monografie; monographs