Hodnocení bezpečnosti a rizik silničních mostů a tunelů - Jung, Karel; Sýkora, Miroslav, 1977-; Holický, Milan, 1943-; Marková, Jana, 1955-; Maňas, Pavel, 1967-; Vintr, Zdeněk; Kroupa, Lubomír (Česká technika - nakladatelství ČVUT, 2018)
Metodika a hodnocení bezpečnosti a rizik silničních mostů a tunelů. Identifikace nebezpečí včetně teroristických útoků, rozbory mimořádných zatížení a jejich následků. Prevence a ochrana.