Zdravotní gramotnost u vybraných skupin obyvatelstva Jihočeského kraje - Bártlová, Sylva, 1950- (Grada, 2018)
Popis jednotlivých cílových skupin dětí a adolescentů, dospělých, chudých, Romů a jejich gramotnost v rámci Jihočeského kraje. Náhled zdravotníků na tuto problematiku.
Keywords: zdravotní gramotnost -- Česko; zdravotní péče -- Česko; péče o zdraví -- Česko; výchova ke zdraví -- Česko; health literacy -- Czechia; health care -- Czechia; health education -- Czechia; Jihočeský kraj (Česko : 2000-); Jihočeský kraj (Czechia : 2000-); South Bohemian Region (Czechia : 2000-); kolektivní monografie; collective monographs