Umění války = The art of war - Sunzi, 544 př. Kr.-496 př. Kr (B4U, 2014)
Proslulý spis slavného čínského vojevůdce vymezuje základní principy úspěšné strategie a taktiky.
Přeloženo z anglického vyd. čínského originálu?
Základem vydání je anglický překlad Lionela Gilese z roku 1910
Keywords: válečnictví -- díla do r. 500; vojenství -- díla do r. 500; vojenská taktika; vojenská strategie; art of war -- early works to 500; military science -- early works to 500; military tactics; military strategy; pojednání; essays