Interpretace - Kalnická, Zdeňka, 1953- (Estetika (Pavel Mervart), 2019)
Kniha české estetičky a filozofky se věnuje otázce interpretace uměleckého díla. Přináší konkrétní příklady hledání a nacházení smyslu vybraných děl z oblasti písemnictví, hudby a výtvarného umění.