Analýza obsahu mediálních sdělení - Schulz, Winfried, 1938-; Reifová, Irena, 1971- (Karolinum, 2011)
Úvod do problematiky politické komunikace a obsahové analýzy masově mediovaných textů.
V prelimináriích: Univerzita Karlova v Praze, Universität Erlangen Nürnberg
Část. tištěno napříč
Keywords: politická komunikace; mediální komunikace; nastolování agendy; obsahová analýza; communication in politics; communication in mass media; agenda-setting; content analysis; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)