Krize jako příležitost : 28 strategií pro využití každé krize - Förster, Anja; Kreuz, Peter (Grada Publishing, 2021)
V knize naleznete 28 strategií, tipů a nástrojů, díky kterým dokážete v krizích nalézt a využít jejich výhody a přínosy. Naučíte se rozlišovat mezi nezdarem a chybou, prozkoumáte a zrevidujete své zvyky. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z němčiny
Keywords: krizové situace; krizový management; podnikový management; řešení problémů; rozvoj osobnosti; crisis situations; crisis management; industrial management; problem solving; personality development; příručky; handbooks and manuals